Nieuws

Matheu Hinzen wint het Junior Songfestival 2019

29 september 2019
Terug

Met in totaal 36 punten heeft Matheu Hinzen uit klas M2B de finale van het Junior Songfestival 2019 gewonnen. Hij mag Nederland vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival in Polen!

Matheu is super blij dat hij heeft gewonnen: ‘’Ik kan het niet geloven. Ik heb er geen woorden voor!’’.

De vakjury, bestaande uit Kaj van der Voort, Tabitha en Edsilia Rombley, en kinderjury Anna en Max & Anne, hadden de zware taak om de finale-acts te beoordelen. Door drie keer 12 punten van de vakjury, kinderjury en de kijkers thuis werd duidelijk dat Matheu genoeg punten had om de finale overtuigend te winnen. 6Times werd tweede met 28 punten, op de derde plaats eindigde MOVES met 27 punten en Mannes werd vierde met 26 punten.

Matheu gaat zich de komende tijd voorbereiden op het Junior Eurovisie Songfestival. Deze voorbereiding is elke vrijdag te volgen op juniorsongfestival.nl en het eigen YouTube kanaal.

Vanaf zaterdag 26 oktober 2019 wordt er elke zaterdag een update over de Junior Songfestival winnaar in Zapplive uitgezonden. Op NPO Zapp wordt vanaf dinsdag 19 november 2019 elke dag een Junior Eurovisie Update uitgezonden, waarin de belevenissen van Matheu te volgen zijn.

Uiteraard feliciteren wij Matheu met deze fantastische prestatie en wensen wij hem alvast heel veel succes op het Junior Eurovisie Songfestival in Polen!
We zijn als Philips van Horne super trots op je Matheu! 

Videoclip
" target="_blank" rel="noopener noreferrer">

Philips van Horne

Samen creatief!