Kluisje / locker

Philips van Horne biedt haar leerlingen de mogelijkheid op school een kluisje/locker te huren.
Hiertoe dient tussen de ouder(s) / verzorger(s) en de school een huurovereenkomst gesloten te worden.

Nieuwe leerlingen / nog geen huurovereenkomst

Wenst u een kluisje / locker te huren en heeft u nog geen huurovereenkomst “Kluisje / locker” met school, dan wordt u verzocht deze huurovereenkomst  ingevuld en ondertekend via e-mail te sturen naar lockers@pvanhorne.nl (u kunt het PDF-document digitaal invullen en ondertekenen) of een papieren versie bij onze receptie in te leveren. 

Huidige leerlingen /  met aflopende huurovereenkomst / huurverlenging

Huurt u al een kluisje/locker en wenst u deze huur te verlengen, dan wordt u verzocht deze huurovereenkomst volledig ingevuld vóór vrijdag 15 juli a.s. (vergeet uw huidige kluisnummer én het sleutelnummer dat op uw sleutel staat niet te vermelden) en ondertekend via e-mail te sturen naar lockers@pvanhorne.nl.

Het PDF document

U kunt het PDF document digitaal invullen en ondertekenen indien u over een programma zoals bv. Adobe Acrobat Reader beschikt. Deze is gratis te downloaden via Google. Ook mag u een papieren versie bij onze receptie inleveren. Bent u niet in het bezit van printmogelijkheden dan kan de leerling het formulier zelf op school uitprinten of een exemplaar ophalen bij de conciërgebalie. 

 

Philips van Horne

Samen creatief!