Welkom!

In de komende maanden zul je een belangrijke stap zetten: de keuze voor het voortgezet onderwijs. Een nieuwe school betekent ook een nieuwe leeromgeving, nieuwe vrienden en meerdere docenten die de plaats innemen van je vertrouwde juf of meester van de basisschool. Op de Philips van Horne ben je van harte welkom!

Op deze website vind je veel informatie over de stap naar de middelbare school en natuurlijk hoe en wanneer je kennis kunt komen maken op de Philips van Horne. Klik hiervoor rechts in het menu op ‘Kom kennismaken‘ of bekijk de folder en film hier beneden.

Folder Philips van HorneDownload onze app!

Wil je niets missen t.a.v. onze voorlichtingsactiviteiten? Download dan nu onze app! Zo kunnen we jou nog sneller op de hoogte brengen van de activiteiten die we organiseren. Benieuwd? Download de ‘Open dag App’ in de App Store of Google Play Store en zoek naar 'philips van horne'. De app wordt ook aangeboden in het Engels, Turks, Arabisch, Pools en Oekraïns. Klik hiervoor op het tandwiel linksboven, ga naar 'meldingen en toestemming' en wijzig de taal.  

 

pvh_app_afbeelding.png

Kijk ook eens naar:

Philips van Horne

Samen creatief!