Documenten

Verlof

Als je voor één of meerdere lessen verlof nodig hebt voor bijvoorbeeld een bezoek aan de dokter, tandarts of orthodontist, dan dien je een verlofbriefje in te leveren. Het briefje moet ondertekend zijn door je ouders en de teamleider. Vervolgens lever je het briefje in bij de receptie/verzuimbalie. Indien je vergeten bent het verlofbriefje in te leveren, dienen je ouders telefonisch contact op te nemen met de receptie/verzuimbalie. Afspraken graag zoveel mogelijk buiten schooltijd inplannen.


Leerlingenstatuut

Waar mensen samenleven, zijn afspraken nodig die ervoor zorgen dat iedereen zich thuis voelt. De volledige schoolregels zijn na te lezen in het leerlingenstatuut en het leerlingreglement.
 

Instructie ontruiming/calamiteitenfolder

Het ontruimingssignaal bestaat uit een aanhoudend slow-whoop signaal. Wanneer je dit signaal hoort, dient de school zo snel mogelijk ontruimd te worden. Leerlingen gaan op aanwijzing van hun docent, onmiddellijk naar de verzamelplaats, dat is parkeerplaats Aan de Bron. Lees hier de ontruimingsinstructie voor leerlingen.

Presentaties

 

Philips van Horne

Samen creatief!