Nieuws

Vicky Bergmans naar Jeugd Olympische Spelen

9 oktober 2018
Terug

Vicky Bergmans (16), leerlinge van de Philips van Horne en oud-leerlinge van het BRAVO! College, beoefent breakdance op zo'n hoog niveau, dat ze zich als enige breakdance-meisje van Nederland heeft gekwalificeerd voor de Jeugd Olympische Spelen in Buenos Aires! In diverse dag- en weekbladen is er aandacht aan haar besteed, zoals bijvoorbeeld in Dagblad De Limburger en het Eindhovens Dagblad.

Jeugd Olympische Spelen

Vicky haar eerste optreden op de Jeugd Olympische Spelen was op zondag 7 oktober, alwaar zij zich heeft gekwalificeerd voor de finale van maandagavond 8 oktober. Dit betekent dat zij al bij de beste acht meiden van de wereld zit! In de finale maandag verloor ze helaas van de regerend kampioene van de Jeugd Olympische Spelen. Heel erg jammer, maar beslist geen schande om daarvan te verliezen. Wij zijn bijzonder trots op Vicky!


Mix-team voorrondes

Woensdagavond 10 oktober trad ze aan in de mix-team voorrondes. Ze werd gekoppeld aan een willekeurige andere deelneemster, de Italiaanse. Uitslag: Vicky is door naar de finale! Donderdag 11 oktober om 21:15 uur is de finale! Deze is hier te volgen: https://www.nocnsf.nl/buenos-aires-2018/programma-nederlanders-donderdag-11-oktober. Wij wensen haar natuurlijk héél veel succes en hopen dat zij het heel ver gaat schoppen.

Het laatste nieuws rondom de Jeugd OIympische Spelen is bovendien te volgen op de sites www.breakingforgold.com en op www.olympicchannel.com.

OQRF9373.jpg

ULAC9314.jpg

LHPC7913.jpg

SYDH3613.jpg

 

Philips van Horne

Samen creatief!