Nieuws

Topprestaties voor breakdancers Lorenzo en Federico

24 november 2022
Terug

Breakdancers Federico en Lorenzo Caboni, topsportleerlingen van resp. de Philips van Horne en Het College, zijn in het weekend van 19 en 20 november afgereisd naar Los Angeles voor één van de grootste internationale breakdance events in de wereld ‘Freestyle Session’! Dit wordt gezien als het officiële wereldkampioenschap.

Het was dit jaar een jubileum; het event werd voor de 25st keer georganiseerd. Federico nam met Team First Class deel in de jeugdklasse 3v3 en Lorenzo met de Ruggeds in de volwassen klasse crews.

Tweede plek voor Federico 

Federico wist zich met zijn twee teamgenoten te kwalificeren voor de halve finale. Hier moesten ze tegen de favoriet van het event uit Taiwan. Het werd gelijkspel en Federico moest nog een beslissende ronde doen en deze won hij. In de finale moesten ze tegen een Amerikaans team. Deze verloren ze helaas, maar het was een super ervaring en ze hebben boven verwachting gepresteerd!

Federico-1.jpg

federico-2.jpg


Winst voor Lorenzo

Lorenzo heeft het heel goed gedaan met de Ruggeds. Ook zij bereikten de finale op het mainevent voor volwassen. Ze wisten de finale uiteindelijk te winnen van de Redbull BC One Allstars!

lorenzo-4.jpg

lorenzo-5.jpg

Philips van Horne

Samen creatief!