Nieuws

Scholen LVO Weert steunen goede doel

24 januari 2022
Terug

Opbrengst kerstattentie naar Stichting Because we Carry
 

Maandag 24 januari jl. overhandigden de directies van de LVO scholen in Weert en Cranendonck een deel van de jaarlijkse kerstattentie officieel aan Stichting Because we Carry. Because We Carry gelooft dat je zelf de verandering moet zijn die je graag ziet in de wereld. Daarom gaan er via Because We Carry wekelijks teams van vrijwilligers naar Lesbos om daar mensen op de vlucht te helpen. Naast het uitdelen van het broodnodige als eten, tenten en droge kleren, proberen de teams van BWC ook een glimlach, respect en wat hoop te brengen. De teams van vrijwilligers zorgen voor hun eigen sponsoring; elke gedoneerde euro komt zo rechtstreeks bij zijn doel terecht.

Mevrouw Minou Toussaint, Coördinator Vrijwilligers van de stichting, mocht afgelopen maandag een cheque van maar liefst € 480,- van Het College, Het Kwadrant, de Philips van Horne en het BRAVO! College in ontvangst nemen.

Een deel van de kerstattentie wordt jaarlijks aan een goed doel geschonken, dat zich inzet voor met name jongeren met specifieke problemen. Dit jaar gaat het geld dus naar Stichting Because we Carry. Meer informatie over deze stichting is te vinden op https://www.becausewecarry.org. Eerder mochten het Leontienhuis en stichting Global Exploration de donatie al in ontvangst nemen. De scholen van LVO Weert hopen deze traditie nog vele jaren succesvol voort te zetten.

Schermafbeelding-2022-01-24-om-10-15-19.png

Philips van Horne

Samen creatief!