Nieuws

Winnaar Van Horne Pop 2024 – Ad Hoc

17 juni 2024
Terug
Winnaar Van Horne Pop 2024 – Ad Hoc
Foto: Weert de Gekste
Terug

Vrijdag 14 juni jl. vond de 34ste editie van Van Horne Pop plaats in de Bosuil in Weert. Maar liefst acht bands betraden het podium en zorgden voor een mooie muzikale avond. Het aanwezige publiek werd getrakteerd op een diverse mix van genres, waaronder (hard)rock, pop, singer-songwriter, punk en zelfs een vleugje metal. De avond werd georganiseerd door docenten van de Philips van Horne: Isa Verwijlen, Sven Heijman en Eric de Vries.

De deelnemende bands werden beoordeeld door een deskundige jury, bestaande uit Jesse Kanters (zanger Tommy Gazer), Janneke Teunissen (Jannekes Zangatelier in Weert), Lars Henderiks (Kunstbende Limburg) en Rens Meuwissen (docent muziek en artiest Rindue). Zij letten onder andere op muzikaliteit en podiumpresentatie.

Na lang beraad werd de band Ad Hoc uitgeroepen tot winnaar van de avond! Zij namen de felbegeerde bokaal in ontvangst en krijgen daarnaast de kans om een dag in de studio van Rindue een nummer op te nemen. Bovendien zullen zij optreden op het Slagroom & Pudding Festival op vrijdag 23 augustus. De tweede plaats was voor Overload en de derde plek voor Illuminate.

Foto's van Van Horne Pop zijn te vinden op Weert de Gekste en Nederweert24.

Philips van Horne

Samen creatief!