Nieuws

Open Huis

13 september 2022
Terug

Ga jij volgend jaar naar het voortgezet onderwijs? En weet je al wat je zoekt? Ben je misschien wel nieuwsgierig naar het techniekonderwijs of ben je een creatieveling die houdt van Kunst en Cultuur? Kom dan naar één van de scholen voor Voortgezet Onderwijs in Weert of Cranendonck. Het College Weert, de Philips van Horne, Het Kwadrant en het BRAVO! College Cranendonck hebben de handen ineen geslagen om een breed onderwijsaanbod nu en in de toekomst te garanderen.

Van maandag 17 tot en met donderdag 20 oktober, tussen 17:00 en 21:00 uur, kun je zelf een kijkje gaan nemen!


Kom jij ook?

Op dinsdag 18 oktober ben je van harte welkom op het Open Huis van de Philips van Horne. Naast alle info over de mavo en havo, krijg je die avond ook de kans om het gebouw al een beetje te leren kennen en maak je kennis met de leraren waarvan je volgend jaar les krijgt. Kom samen met je ouders/verzorgers sfeerproeven op onze prachtige school en neem actief deel aan alle activiteiten. 


Parkeren

In verband met de beperkte parkeergelegenheid bij de school, willen we mensen die in Weert wonen vragen om zoveel mogelijk met de fiets te komen. 


Overige data

Ben je naast de Philips van Horne ook nieuwsgierig naar één van onze andere scholen? Dan zien we jou graag op onderstaande data:

  • Maandag 17 oktober 2022: Het College Weert, Parklaan 1a, Weert. 17.00 tot 21.00 uur. Onderwijs: atheneum en gymnasium, KOERS.         
                                            
  • Woensdag 19 oktober 2022: BRAVO! College Cranendonck, Jan van Schoonvorststraat 1, Budel. 17:00 tot 21:00 uur. Onderwijs: vmbo basis en kader, zesjarige techniekopleiding, mavo, havo en atheneum.

  • Donderdag 20 oktober 2022: Het Kwadrant, Thornstraat 7, Weert. 17.00 tot 21.00 uur. Onderwijs: vmbo basis en kader, vakmanschapsroute/techniekopleiding, praktijkonderwijs.


Meer informatie over de voorlichtingsactiviteiten voor groep 7 en 8 vind je op de pagina 'groep 7/8'. 

Philips van Horne

Samen creatief!