Ontwikkelingen rondom het coronavirus

Hieronder zijn alle nieuwsberichten te vinden over het coronavirus. In de zijbalk vindt u websites waar u de meest actuele informatie kunt vinden van officiële instanties.


In lijn met de richtlijn van het ministerie is Het College Weert dicht vanaf maandag 16 maart tot en met maandag 1 juni 2020.Onze school is gesloten, maar leerlingen van wie de ouder(s) werkzaam zijn in de vitale sectoren en die geen opvang hebben zijn welkom op school. Deze lijst kunt u online bekijken. Dit geldt ook voor leerlingen die thuis niet beschikken over een computer en schoolwerk willen maken. Alle andere leerlingen, ook eindexamenleerlingen, worden geacht niet naar school te komen.

Laatste nieuws

19 mei 2020: openstelling Voortgezet Onderwijs per 2 juni 2020

Vanavond heeft premier Rutte in de persconferentie bevestigd dat het voortgezet onderwijs per dinsdag 2 juni wordt opengesteld voor fysieke lessen. Op dit moment werken de scholen van LVO Weert  hard aan de organisatorische en logistieke invulling van dit onderwijs. Hoe het er concreet uit komt te zien, daarover informeren wij u volgende week. Het zal in elk geval altijd een combinatie zijn tussen een beperkt aantal fysieke lessen/activiteiten op school in combinatie met een groter gedeelte afstandsonderwijs. 

Lees meer over de persconferentie op de website van NOS en op de website van de rijksoverheid.


Voorgaande nieuwsberichten

Philips van Horne

Samen creatief!