Oproep voor: WALL OF HEARTS

5 april 2020
Terug

Vanuit de vakgroep Beeldende Vorming van de Philips van Horne start vanaf maandag 6 april, via het aangeboden online-onderwijs, het kunstproject:  ‘Wall of Hearts’.

Aan alle leerlingen van de Philips van Horne die niet mee doen via It’s Learning aan dit project, alle collega’s, kinderen van collega’s, ouders, zusjes, broertjes, opa’s, oma’s, ooms, tantes, aan iedereen vragen we via deze weg: DOE OOK MEE!!
Laat je fantasie de vrije loop en gooi al je creativiteit en positiviteit in het maken van een mooi HART. Alles kan en alles mag. Van elk gemaakt hart wordt een foto geprint en al deze harten samen vormen dan uiteindelijk een muur van harten.
Deze ‘Wall of Hearts’ zal straks te zien zijn op de grote ramen bij de hoofdingang van de Philips van Horne. Zo kunnen we onze steun betuigen aan alle mensen uit de zorg die zo hard aan het werk zijn, maar ook aan alle ouders, leerlingen, docenten, opa’s en oma’s, en aan iedereen die er het beste van probeert te maken in deze moeilijke tijd. Dus nogmaals: DOE MEE! want: hoe meer harten we binnen krijgen, hoe groter en warmer onze muur zal worden.

Als je mee wilt doen, kun je hier de volledige beschrijving van dit project downloaden.

HARTelijke groet,
namens vakgroep Beeldende Vorming PvH

Philips van Horne

Samen creatief!