Nieuws

Xplore Weert gaat in 2025 naar Nepal! Ga je mee?

4 juli 2024
Terug

Hoewel onze huidige leerlingen nog moeten vertrekken naar hun bestemming Oeganda, is de bestemming voor 2025 al bekend! De Globalreis gaat naar.....Nepal! Wij zijn erg benieuwd naar de interesse vanuit de LVO-scholen in Weert en Cranendonck: BRAVO! College, Het Kwadrant, de Philips van Horne en Het College.


Programma

Enkele voorbeelden van de inhoud van het programma in Nepal zijn: een bezoek aan de privéschool St. Xavier, een bezoek aan een Boeddhistisch klooster (waar jij mee mag leven met de monniken), slapen in gastgezinnen in een Tibetaans dorp, een trekking maken naar een ecolodge in de Himalaya en verschillende stupa’s bezoeken. Jullie zullen je steentje bijdragen aan de verschillende projecten door middel van “let’s work” activiteiten, crewactiviteiten (door jullie voorbereid!), maar natuurlijk zullen er ook sightseeing activiteiten op de planning staan. Onze Global Exploration partner in Nepal biedt een divers en leerzaam programma aan waar wij trots op zijn. De infosheet is hier in te zien.


Impressie

Onderstaande film geeft je een mooie impressie van de Globalreis naar Nepal.


 

Interesse?

Zit je in leerjaar 4 of hoger en heb je interesse? Stuur alvast een email met je voor- en achternaam en je eventuele vraag naar m.bertrand@stichtinglvo.nl.


Informatieavond

Op dinsdag 24 september 2024 om 19:00 is er een informatieavond voor een nieuwe Xplore groep. Leerlingen die in de zomer van 2025 mee op reis willen naar Nepal zijn met hun ouders/verzorgers van harte welkom op Het College. Meer weten? Neem alvast een kijkje op www.global-exploration.nl.

infoavond_Nepal.png

 

Philips van Horne

Samen creatief!