Nieuws

Weert Breed samen 'Aan de Sport'!

22 juni 2015
Terug

De eerstejaars jongens gingen 's morgens voetballen op de velden van FC Oda terwijl de eerstejaars meisjes in de zalen van Aan den Bron en de Philips trefballend de strijd aangingen met hun jaargenoten van het Kwadrant, Het College Weert en Het College Cranendonck. 's Middags waren de tweedejaars jongens en meisjes aan de beurt om op sportpark Boshoven te gaan voetballen (de meisjes) en Ultimate Frisbeeën ( de jongens ).

De leerlingen van 3 mavo, 3 en 4 havo en 3, 4 en 5 vwo zijn 's morgens, dan wel 's middags op en rond Het College aan de slag geweest met ruim 30 workshops. Elke klas volgde gedurende hun dagdeel 3 workshops variërend van hockey tot atletiek, van 'tricking' tot 'tumbling', van freerunning tot tennis en van breakdance tot beachvolleybal. We kunnen terugkijken op een geslaagde dag waarbij het overgrote deel van de leerlingen zich prima vermaakt heeft. Natuurlijk gaat er altijd wel iets niet helemaal zoals de organisatoren dat van te voren bedacht hadden maar dat maakt hen alleen maar gemotiveerder om het volgend jaar nog beter voor elkaar te hebben.

Alle mensen en instanties die mee geholpen hebben aan deze dag van harte dank en dan in het bijzonder de gemeente Weert, FC Oda, alle workshopleiders en alle havo 4 BSM leerlingen van de Philips en Het College!

Philips van Horne

Samen creatief!