Nieuws

Update Anglia examens

29 juni 2018
Terug

Anglia Network NL is opgelucht te kunnen melden dat inmiddels acht van de 10 dozen zijn teruggevonden in het depot van PostNL in Amsterdam. Naar de laatste twee dozen wordt momenteel nog door PostNL gezocht. Ze zijn in afwachting van de uitkomst van het onderzoek van PostNL en hebben hierover dagelijks contact met de speciaal aangestelde casemanager. Zodra men hier meer over weet zullen zij ons direct informeren.

De Anglia examens worden op 10 verschillende niveaus afgenomen. Om het nakijkproces in Engeland te vergemakkelijken, sorteren en verpakken zij de examens op niveau en vaardigheid en dus niet op school. Hierdoor kunnen zij op dit moment ook niet aangeven welke examens in de acht teruggevonden pakketten zitten. 

De examens uit deze acht dozen zullen uiteraard alsnog in Engeland worden nagekeken. De uitslagen van deze examens verwachten zij eind augustus toe te sturen. Meer specifieke informatie hierover volgt op een later tijdstip. De certificaten zullen wij vervolgens in het nieuwe schooljaar ontvangen.

 

Philips van Horne

Samen creatief!