Nieuws

Topsporttalent in beeld: Jip van Assendelft

29 september 2016
Terug

Dag:1   Op zondag had ik eerst een finale in een ander toernooi in België. Deze heb ik gewonnen en daarna zijn we naar Luxemburg gereden. We kwamen daar aan eerst inschrijven en fysio regelen omdat ik last van mijn rug had en daarna naar het hotel.

Dag:2    Maandag begon het toernooi ik moest de tweede ronde van die dag om 8:00 inspelen maar ik had veel last aan mijn rug dus ging ik naar de fysio ze hebben mij daar goed geholpen ik had veel minder pijn en kon mijn wedstrijd goed beginnen en won ik. Ik moest tegen Christian Fellin uit Italië, daarna gingen ik en mijn moeder 2 uurtjes naar Luxemburg stad om te ontspannen. Dat was erg leuk. Vervolgens gingen we naar het hotel om twee uur huiswerk te maken. Daarna ging ik een pasta eten en daarna nog een half uurtje huiswerk doen en toen gingen we slapen om 21:00.

Dag:3   We stonden op om 6:45 en ontbeten in de auto om vervolgens om 8:00 in te spelen. Ik begon de wedstrijd niet zo goed maar kon toch terugkomen en wel de wedstrijd eruit slepen tegen Robin Catry uit Frankrijk. We zijn naar een ander plaatsje, bettembourg, gegaan dat was niet heel erg leuk dus we waren snel weer in het hotel dus ging huiswerk maken en om 21:15 gingen we slapen.

Dag:4   We stonden op om 7:00 om daarna weer om 8:00 intespelen ik had de tweede ronde van die dag, we gingen de baan op het het was een erg spannende wedstrijd eerste set won ik, hij de tweede en ik weer net de derde het was een nek aan nek race het ging erg goed bij mij. Daarna gingen we weer even Luxemburg in een toen we weer in het hotel waren ging ik weer huiswerk maken en om 21:15 weer slapen.

Dag:5   Om 7:00 stonden we op om weer om 8:00 in te spelen.  Het inspelen ging erg goed maar de wedstrijd daarintegen niet, ik raakte de ballen niet zo goed het was duidelijk mijn dag niet, maar uiteindelijk toch een geslaagde week gehad. Bij de laatste 4 geeindigd dus ik ben best tevreden. We zijn direct naar huis gereden maar hadden veel file en kwamen pas tegen 17.00 aan.  Eten en naar bed. Vrijdag was ik weer op school. Al met al een fijne succesvolle en leerzame week gehad.

Philips van Horne

Samen creatief!