Nieuws

Thema avond 'Wensen en Grenzen bij jongeren'

4 februari 2021
Terug

Donderdag 28 januari jl. donderdag heb je live mee kunnen kijken naar een super interessant webinar: ‘Wensen en Grenzen bij jongeren’. Het webinar werd georganiseerd in opdracht van de oudercommissie van de Philips van Horne naar aanleiding van een gehouden enquête onder ouders waarbij dit thema hoog scoorde. 

Veel ouders van de scholen van LVO Weert hebben zich aangemeld om het webinar live te volgen. Was je er ook bij? Dan heb je ook gezien dat er op het einde een technisch probleem was, waardoor we het webinar niet naar onze wens hebben kunnen afronden. Inmiddels hebben we het laatste gedeelte over schoolprestaties opgenomen. Hierin gaan we in op de motivatie van jongeren en wat je kunt doen om je zoon of dochter aan z’n schoolwerk te krijgen (zie link deel 2). Ook de terugkijklink van het webinar (zie link deel 1) is nu beschikbaar.

Deel 1: Wensen en Grenzen

Deel 2: Wensen en Grenzen: schoolprestaties


Heb je naar aanleiding van het webinar nog vragen? Neem gerust contact op met het Centrum voor Jeugd en Gezin. Zij zijn er voor grote en kleine vragen met betrekking tot opvoeden en opgroeien.

Philips van Horne

Samen creatief!