Nieuws

Succesvol opstromen voor wiskunde

15 juni 2021
Terug

Heb je de ambitie om volgend jaar op te stromen naar havo of vwo? En is hulp bij wiskunde A of B gewenst? Dan kunnen we je helpen! Wij zijn Renske en Vera van Gansewinkel, beide zitten we in 5 VWO op Het College in Weert. We hebben in mei 2021 ons wiskunde examen succesvol afgerond (beiden met een 8). Renske in wiskunde B en Vera in wiskunde A.

Na het behalen van ons examen kwamen we op het idee om leerlingen in de zomervakantie bij te spijkeren op het gebied van wiskunde en opstromers in het bijzonder met oog op de instaptoets. Wij willen leerlingen helpen die begeleiding willen bij wiskunde en specifiek bij de instaptoets voor wiskunde.

De bijles wordt gegeven in Soerendonk. We hebben een aparte ruimte geregeld, speciaal voor de bijlessen. Het lijkt een eindje fietsen vanuit Weert, maar het is te doen. Wij fietsen dit immers ook elke dag. Mocht je je ouders als taxi weten te strikken: dichtbij zijn mooie wandelroutes in de heide en we hebben een aparte ruimte waar ouders kunnen wachten.

Voordat we aan de eerste bijles beginnen, willen we graag de tijd nemen om de stand van zaken door te nemen, zodat we maatwerk kunnen bieden. 

Voor meer informatie over tijden, kosten en eventuele andere vragen kun je altijd een e-mail sturen naar renskevangansewinkel@hotmail.com of veravangansewinkel@hotmail.com of bel/app naar 06-12492123 (Renske) of 06-12464413 (Vera).

Philips van Horne

Samen creatief!