Nieuws

Popsport

27 november 2018
Terug

Popsport is het landelijke coachingsprogramma voor jonge, talentvolle bands, singer-songwriters, rappers, producers, enzovoorts die verder willen komen met hun eigen muziek. Je krijgt muziekinhoudelijke coaching van professionals, krijgt meer inzicht in de muziekbusiness en hoe je je daarin als artiest, muzikant of band kunt bewegen.

Het Popsport traject

In het coachingsprogramma draait het vooral om jou, jouw muziek of jullie act of band. Hoe ziet het volledige traject eruit? Het programma is opgedeeld in een regionaal én landelijk programma (Popsport NL). Het regionale traject loopt van januari tot en met juni. In september start Popsport NL met uit elke provincie twee acts (de acts die de meeste vooruitgang boeken in het regionale traject).

Het Popsport Limburg traject

Het regionale traject loopt van januari tot en met begin juni. Het traject houdt het volgende in:

  • één startbijeenkomst (met optreden, workshops en meeting met de trajectcoaches/juryleden) op zondag 27 januari 2019, dependance Conservatorium Maastricht.
  • één tussentijdse showcase (TBA)
  • één eindshowcase (TBA)
  • 5 workshops op maat met professionele coaches (data in overleg)
  • 1 studiodag (datum in overleg)

Inschrijven

INSCHRIJVEN IS NU MOGELIJK! Je kunt je inschrijven tot en met maandag 10 december voor Popsport Limburg.

Inschrijven doe je via Popsport NL. De algemene voorwaarden zijn:

  •  je bent tussen 12 en 20 jaar
  • je schrijft je eigen songs of maakt je eigen tracks
  • deelname kost € 200,- per act of € 100,- voor solo-artiesten

Wanneer je je inschrijft bij Popsport NL, word je vervolgens benaderd door Pop in Limburg (organisator van Popsport Limburg). Zij zullen de voorwaarden van het Limburgse traject met je doornemen!


Popsport Network

Iedere muzikant die meedoet of ooit heeft meegedaan aan Popsport mag member worden van het Popsport Network. Hier kun je onbeperkt deelnemen aan extra workshopdagen in heel Nederland, speciale optredens, exclusieve sofa sessions met inspirerende artiesten, free tickets voor festivals & concerten en ontmoetingen met professionals uit de muziekbusiness.

Philips van Horne

Samen creatief!