Nieuws

Op schoolreis naar Toverland en Aquabest!

2 juni 2022
Terug

Op dinsdag 31 mei was het eindelijk zover! We zijn met alle leerlingen en het personeel een dagje weg geweest! De leerlingen van de onderbouw en havo 4 vertrokken dinsdagmorgen naar Toverland en mavo 3 ging naar Aquabest voor een avontuurlijke dag. 

De leerlingen die naar Aquabest gingen zijn bij A&T een 4-tal onderdelen gaan doen waarbij deels grenzen verleggen, deels samenwerken maar vooral lol maken het doel was. Zo hebben ze allemaal kennis gemaakt met handboogschieten. Ze zijn allemaal in het ondergronds gangenstelsel geweest, een tocht door gangen met flinke opstapjes en afstapjes waarbij slechts één op de circa 5 leerlingen een hoofdlampje mee kreeg en er niet overal rechtop gelopen kon worden. Op sommige plekken was het zelfs op handen en knieën door de rioolbuizen kruipen. Verder was er een touwbaan over het moeras en een inflatable stormbaan. Naast deze 4 ‘kleine’ onderdelen hadden de leerlingen van te voren een keuze gemaakt uit 1,5 uur waterskiën en 1,5 mountainbiken.

Rond 14.30 uur hebben we de dag afgesloten met een heerlijke barbecue om vervolgens rond 15.45 uur in de bus te stappen met bestemming Weert.

In Toverland heeft ook iedereen het erg naar zijn zin gehad. De leerlingen gingen hun eigen weg en hadden de dag van hun leven, net als het personeel!

 

Aquabest.jpg

Toverland.jpg

Philips van Horne

Samen creatief!