Nieuws

Nieuwe manier van rooster raadplegen

15 februari 2021
Terug

De afgelopen periode is er achter de schermen gewerkt aan de implementatie van een nieuw roosterprogramma voor onze school. Het oude roosterprogramma Untis wordt vervangen door het roosterprogramma Zermelo.

De meeste leerlingen zijn gewend om in Somtoday hun rooster te checken, of via de schoolwebsite bij “rooster”. Dat rooster komt rechtstreeks uit het roosterprogramma Untis. We gaan dit programma dus wijzigen.

Wat verandert er voor alle leerlingen en ouder(s)/verzorger(s)?
De leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) kunnen niet meer op de oude manier via de schoolwebsite het rooster checken, maar via een andere website (webbased) of via een app.
Op vrijdag 12 februari 2021 hebben alle leerlingen op hun school e-mailadres hierover een uitgebreide instructie en een inlogcode ontvangen.
Ook de ouder(s)/verzorger(s) hebben op vrijdag 12 februari 2021, op het bij ons bekend zijnde
e-mailadres, hierover een uitgebreide instructie en een inlogcode ontvangen.

Via Somtoday blijft alles hetzelfde. Het is mogelijk dat tijdens de carnavalsvakantie Somtoday niet beschikbaar is omdat het nieuwe rooster dan wordt ingelezen. Het rooster is in ieder geval vanaf 20 februari 2021 zichtbaar in Somtoday, via Zermelo is het rooster na 12 februari 2021 continu te raadplegen.

Philips van Horne

Samen creatief!