Nieuws

Meeloopmiddagen geannuleerd

9 februari 2021
Terug

Zoals op onze website is te lezen, staan er op woensdag 24 februari en woensdag 3 maart meeloopmiddagen gepland voor de leerlingen van groep 8. Na de online voorlichting in januari stonden we te springen om onze toekomstige leerlingen eindelijk op school te verwelkomen en rond te leiden.

Vanwege de huidige coronamaatregelen achten wij het echter niet verantwoord om deze meeloopmiddagen door te laten gaan. We hebben daarom besloten de meeloopmiddagen geen doorgang te laten vinden.


Schoolkeuze

We begrijpen dat het voor de leerlingen van groep 8 moeilijk is om in deze bizarre tijd een keuze te maken voor een middelbare school. We hopen dat we met de online voorlichting toch een goed beeld hebben kunnen geven van onze scholen. Heb je de voorlichting gemist of wil je de uitzending graag nog een keertje terugkijken? Dat kan! Ga hiervoor naar de volgende pagina's:


Heb je ook na het kijken van deze uitzendingen nog een vraag? Neem dan contact op via het centrale emailadres van de school. Deze vind je op de websites onder ‘Contact’.

Philips van Horne

Samen creatief!