Nieuws

Meeloopmiddagen

14 januari 2019
Terug

Binnenkort maken alle groep 8-leerlingen met hun ouders/verzorgers en leerkrachten op de basisschool een keuze voor een vervolgopleiding in het voortgezet onderwijs. Een grote stap en belangrijke beslissing! Graag nodigen wij alle groep 8-leerlingen uit voor onze meeloopmiddagen. Je kunt dan kennismaken met de school van jouw keuze.


Data

De meeloopmiddagen op Het Kwadrant, de Philips van Horne, Het College Weert en KOERS zijn op woensdag 30 januari 2019 en woensdag 6 februari 2019. Alle leerlingen groep 8 ontvangen begin januari via hun basisschool een uitnodigingsbrief.

Op het BRAVO! College worden alle basisscholen uit Cranendonck uitgenodigd om op woensdag 30 januari van 8:40 tot 11:00 uur gastlessen te volgen. Leerlingen van basisscholen die hier niet aan deelnemen én leerlingen van basisscholen buiten Cranendonck, kunnen zich inschrijven om op woensdag 6 februari van 13:00 tot 15:00 uur een soortgelijk programma te volgen.  


Inschrijven

Inschrijven voor een meeloopmiddag kan vanaf maandag 14 januari 2019 via het aanmeldformulier op de site van LVO Weert. Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 25 januari 2019. Je bent beide middagen welkom, maar per middag kun je slechts één school bezoeken. Per school wordt op beide middagen hetzelfde programma aangeboden.


Aanmeldavonden

De aanmeldingsdagen om je officieel in te schrijven bij de school van jouw keuze zijn maandag 11 en dinsdag 12 maart 2019.

Philips van Horne

Samen creatief!