Nieuws

Meeloopmiddagen

2 februari 2023
Terug

Zit jij in groep 8? Dan maak je binnenkort samen met jouw ouders/verzorgers en leerkrachten op de basisschool een keuze voor een middelbare school. Een grote stap en belangrijke beslissing!

Wellicht vind je het fijn om vóór die tijd nog een keertje op onze school te komen kijken. Dat kan! Speciaal voor alle groep 8-leerlingen organiseren wij op 8 en 15 februari 2023 meeloopmiddagen. Je ervaart dan hoe het op school is als alle leerlingen er zijn en je krijgt antwoord op alle vragen die je wellicht nog hebt. Ben jij erbij?


Programma Philips van Horne

De meeloopmiddag is gericht op sfeerproeven. Onze leerlingen geven je een rondleiding door de school en beantwoorden alle vragen die jij hebt over de brugklas. Bijvoorbeeld: ‘Hoe voelt het om brugklasser te zijn?’ en ‘Hoeveel huiswerk krijg je op?’ De rondleidingen worden gegeven tussen 13:00 en 15:00 uur. Heb je vragen? Schrijf ze alvast op!


Aanmelden 

Inschrijven kan tot en met maandag 6 februari, 23:59 uur via het online aanmeldformulier:

Aanmeldformulier

 
Aanmeldformulieren overige scholen LVO Weert

Weet je nog niet zeker welke school het gaat worden en wil je ook op een andere school gaan kijken? Dat kan! Onderstaand de links naar de inschrijfpagina’s van de andere scholen. Het BRAVO! College organiseert de meeloopmiddag op woensdag 8 februari. Het College en Het Kwadrant organiseren een meeloopmiddag op 8 en 15 februari. Per school wordt op beide middagen hetzelfde programma aangeboden.


Aanmeldavonden

Mocht je na de meeloopmiddag enthousiast zijn en wil je je op onze school aanmelden? Dat kan op maandag 6 en dinsdag 7 maart 2023. Meer informatie hierover vind je binnenkort op onze website. 

Philips van Horne

Samen creatief!