Nieuws

Leerlingen LVO Weert genomineerd voor Sport & Cultuurgala

16 januari 2018
Terug

Op zaterdag 27 januari a.s. vindt het sportgala plaats in het Munttheater in Weert. De Weerter Sportraad heeft de nominaties in ontvangst genomen en uit de drie beste per categorie zal uiteindelijk op het sportgala de winnaar uitgeroepen worden. Iedere categorie heeft drie genomineerden, bij het sporttalent van het jaar zijn het er vijf. Tussen de genomineerden zitten ook enkele leerlingen van LVO Weert. Een topprestatie!

Serviceclub Kiwanis uit Weert heeft zich verbonden aan deze grootse avond waar de sportman of -vrouw van het jaar uitgeroepen gaan worden. Ook is er de Lei de Borgie Bokaal voor het sportteam van het jaar, de G-sporter van het jaar, talent van het jaar, bijzondere sportaward en ook een titel voor de Sportcoach van het jaar.

Genomineerden

Alle genomineerden van het jaar 2017 (willekeurig):

  • Sportman/vrouw: Veerle Dignouts (turnen), Maaike Caelers (triathlon), Paulos Claessens (breakdance).
  • Sportcoach: Raymon Truijen (breakdance), Oud-leerling Het College Olaf van der Zanden (GvG) en Jules Smolenaers (Hockey).
  • Sportteam – Lei de Borgie Bokaal: Dames 1 Hockey, Breakdance Crew Fresh Allstars met daarin Cis Brans en Daan Springer van de Philips van Horne, Heren 1 Triathlon.
  • G-Sporter: Nick Close (all-round), Jos Keersemaekers (handbike), Hanneke Kort (AV Weert)
  • Sporttalent: Lotte Hermans (turnen), Philippe Houtackers (paardrijden/springen), College-leerling Lorenzo Caboni (breakdance), Philips van Horne-leerling Dyonne Klomp (zwemmen/RBW), Demi Nieuwekamp (BMX), College-leerling Emma Bocken (paardrijden/springen).

Huldiging Sportaward 2017: Wim Vorstenbos

Wij feliciteren iedereen, maar natuurlijk in het bijzonder onze leerlingen, met hun nominatie en wensen hen veel succes op 27 januari! 

Philips van Horne

Samen creatief!