Nieuws

Leerlingcoaching - Toetsweekvoorbereiding

2 maart 2020
Terug

Zoals gebruikelijk bieden wij vlak voor de toetsweek een les toetsweekvoorbereiding aan. Normaliter was dit 1 les van 60 minuten. Om de effectiviteit van de les te vergroten is deze voortaan gegoten in 2 lessen van 30 minuten. De inhoud van de lessen is hetzelfde. De les is bedoeld voor alle leerlingen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij de voorbereiding op de toetsweek. In de lessen worden de volgende onderwerpen besproken:

  • De ideale leerling
  • Leerstrategieën
  • Planning maken
  • Mindset (werkhouding)
  • Hoe motiveer ik mezelf

Les 1 wordt aangeboden op woensdag 11 maart van 15.00 tot 15.30. Les 2 wordt aangeboden op donderdag 12 maart van 15.00 tot 15.30. Beide lessen vinden plaats in lokaal C001. Leerlingen dienen schrijfmateriaal mee te nemen en ontvangen tijdens de les een werkboekje. 

Aanmelden kan via m.feddahi@stichtinglvo.nl. Geef hierbij je naam en je klas door. Via de mail ontvang je een bevestiging. Indien meer dan 25 leerlingen zich aanmelden, houdt u er dan rekening mee dat uw zoon of dochter op woensdag en donderdag wordt ingedeeld in de les van 15.30 tot 16.00. 

Wilt u als ouder/verzorger de lesmaterialen alvast inzien, dan kan dat hier.

Philips van Horne

Samen creatief!