Nieuws

Landelijke Open Dag Topsport Talentscholen

22 oktober 2015
Terug

We nodigen jou en je ouders graag uit, om zelf te komen kijken wat we allemaal voor je kunnen doen! We doen dat op de Landelijke Topsport Talentdag op 25 november 2015. Lees hier hoe je je aan kunt melden.Als je echte topsportambities hebt, is het verstandig om te kiezen voor een middelbare school die je kan helpen je dromen waar te maken. Dus een school die mag en kan meedenken om topsport en onderwijs zo soepel mogelijk met elkaar te verbinden. Een school die ingesteld is op een uitstekende begeleiding van jouw talent, als het gaat om de lange weg naar het ‘podium’, maar daarbij nauwlettend in de gaten houdt dat een passend schooldiploma ook heel belangrijk is, voor je leven na de sport….


Bewuste keuze

Natuurlijk zijn er voorwaarden verbonden aan de mogelijkheden die een Topsport Talent School je kan bieden. Je moet bijvoorbeeld een officiële NOC*NSF-status hebben om gebruik te kunnen maken van de vele mogelijkheden die een Topsport Talent School voor je heeft. Misschien heb je die status (nog) niet. Maar als je de ambitie hebt om echte topsporter te worden en daarvoor hard aan het werk bent, dan komt dat nog wel. Het is dan in ieder geval verstandig om alvast de keuze te maken voor een Topsport Talent School, want overstappen van de ene naar de andere school, levert heel vaak problemen op.


Topsport Talentdag

Laat je daarom goed informeren en kom kijken op onze Topsport Talent School! We nodigen jou en je ouders graag uit, om zelf te komen kijken wat we allemaal voor je kunnen doen! We doen dat op de Landelijke Topsport Talentdag die op alle Topsport Talent Scholen in Nederland wordt gehouden op 25 november 2015. Na aanmelding ontvangt u een programma van de dag (+/- 2 uur).


Aanmelden kan door het invullen van het aanmeldformulier op de website van Het College. Tot ziens op de Open Dag Topsport Talent Scholen, woensdag 25 november!

Philips van Horne

Samen creatief!