Nieuws

Geluksmomentje tijdens Corona

9 februari 2021
Terug

Regelmatig horen we in de media hoe moeilijk het is voor leerlingen om online lessen te volgen. Onze leerlingen uit M2A technologie bewijzen toch met regelmaat het tegendeel. Niet dat het voor hen niet moeilijk is; ook zij missen school en hun medestudenten en de opdrachten zelf zijn ook niet altijd even makkelijk. Maar... de leerlingen gaan ervoor.  Het is heerlijk om (via beeldscherm) te zien hoe de leerlingen in hun eigen kamer, garage of zelfs buiten onder het afdak creatief, technisch en vol enthousiasme aan het werk zijn.  De laatste opdracht was het ontwerpen en maken van een heuse marionet. De online ingeleverde, mooie en creatieve resultaten van deze opdracht, vervulden ons met trots en blijdschap. Dit geluksmomentje willen we graag met jullie delen. Zie onderstaand enkele resultaten.

Met dank aan de leerlingen van M2A ; )

Meneer Stals en Mevrouw Lenaers (docenten technologie)

PS: Deze opdracht krijgt nog een vervolg: het maken van een heuse film met de marionet in de hoofdrol... we kunnen niet wachten!

ALICIA.jpg  DAAN.jpg  DJUNAIDY.jpg  FLIN.jpg  JENS.jpg  JOERY.jpg  RIVKAH.jpg  RUBEN.jpg  SJUUL.jpg  STIJN.jpg  TIM.jpg  TOM.jpg

Philips van Horne

Samen creatief!