Nieuws

Finales O&O-projecten

25 juni 2019
Terug

Op Woensdag 19 juni 2019 hebben de finales van de O&O projecten periode 4 plaatsgevonden.

Havo 1 heeft gepresenteerd voor de opdrachtgever, het NMC Weert. Hierbij waren ook twee medewerkers van de gemeente Weert aanwezig. Een van hen houdt zich veel bezig met zwerfafval in deze regio. De 4 verschillende projectgroepen uit Havo 1 hebben een mooie presentatie gehouden. Natuurlijk waren ze allemaal wat nerveus maar ze hebben mooie opbouwende feedback ontvangen van zowel NMC als de Gemeente. De groepen uit H1e en H1f hebben gewonnen.

Havo 2 heeft woensdagmorgen tussen 09:00 en 10:00 uur gepresenteerd in de Raadzaal van het Gemeentehuis. Hierbij waren verschillende medewerkers van de gemeente Weert aanwezig. Twee van onze havo 2 teams hebben samen met twee projectgroepen van Het College gepresenteerd. Wat een ervaring! Een geweldig mooie zaal en een super ervaring voor onze leerlingen.

Dit was een mooie afsluiting van de projecten Havo 1 en 2.

Iedereen heel erg bedankt voor de inzet en het enthousiasme, in het speciaal Marloes Gielkens, Evy Sterenberg en Rick Meijers.

Groepsfoto-Graaikraai-Havo-1.jpg Groepsfoto-Klimaatbestendige-Stad-Havo-2.jpeg H2d-Projectgroep.jpeg H2e-Projectgroep.jpeg Presenteren-VWO-Havo-2.jpeg Sfeerinpressie-Havo-2.jpeg

Philips van Horne

Samen creatief!