Nieuws

Even voorstellen...

4 juli 2019
Terug

Mijn naam is Astrid Houtappels en met ingang van het schooljaar 2019-2020 ben ik vestigingscoördinator bij Lyceo en daarvoor het gezicht binnen Philips van Horne. Ik geloof erin dat iedere leerling een talent heeft en uniek is. Bij ons kan iedereen zichzelf ontwikkelen en successen ervaren.  “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!”. De creatieve en eigenzinnige Pippi Langkous die overtuigd is van haar kwaliteiten en waar we veel van kunnen leren. Mijn eigen achtergrond ligt onder andere in het begeleiden van mensen op het gebied van persoonlijke – en loopbaanontwikkeling. Ik weet hoe moeilijk het is om gemotiveerd te blijven als je dat ene lastige vak moet doen. Terwijl soms juist dát vak cruciaal is voor de vervolgkeuze. Samen vinden we een manier om er een succes van te maken. Loop gerust eens bij me binnen. Je bent van harte welkom!

Studiebegeleiding in Weert

Wij werken met een team van enthousiaste en ervaren begeleiders. Persoonlijke aandacht vinden wij enorm belangrijk maar zeker ook het ervaren van successen. Elke begeleider heeft één of meerdere vakken waarin hij of zij gespecialiseerd is. Naast plannen en studievaardigheden kun je dus bij hen terecht voor vakinhoudelijke vragen. We ondersteunen je bij maak- en leerwerk, maken gezellig een praatje met je in de pauzes maar bieden je ook een luisterend oor als je dat even nodig hebt. We zorgen ervoor dat jij met plezier kunt werken. Want wat je met plezier leert, vergeet je nooit meer.

De diensten die wij op deze school aanbieden zijn huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en het Lyceo examenjaar. Het Lyceo examenjaar is een speciaal op maat gemaakt pakket voor examenleerlingen. Tijdens dit laatste schooljaar begeleiden we je intensief en zijn graag dat steuntje in de rug dat je soms nodig hebt om je schooljaar succesvol te doorlopen.

Ben je benieuwd? Kom gewoon een keer binnen lopen en als je wilt loop je gewoon eens lekker mee in de huiswerkbegeleiding. Als je liever eerst informatie wilt of een gesprek wilt inplannen dan kan dat natuurlijk ook. Neem dan gerust contact met me op via email of telefoon.

M. 06 1307010
E. astrid.houtappels@lyceo.nl

 

Philips van Horne

Samen creatief!