Nieuws

Duck Race Weert 2018.

15 mei 2018
Terug

Op zaterdag 9 juni 2018 organiseert JCI Weert i.s.m. de Stadstriathlon Weert de super spannende Duck Race Weert 2018. De Duck Race is een van de onvergetelijke, ludieke initiatieven van JCI Weert, waarmee zij geld in willen zamelen en een steentje bij willen dragen aan lokale vereningen en een landelijk goed doel. Dit jaar zamelen we geld in voor Stichting Het Vergeten Kind zie voor meer info: www.hetvergetenkind.nl.

Deze dag zullen niet alleen de atleten fanatiek strijden om de eerste plaats, maar ook duizenden badeenden zullen met elkaar de strijd aan gaan om onder de barre omstandigheden op de Zuid Willemsvaart als eerste de finish te bereiken. Koop een badeend, maak kans op mooie prijzen en steun goede doelen!


De Duck Race

Jij dacht dat de triathlon spannend was? De Duck Race is pas echt spanning ten top! Ruim 3.000 badeenden, drie races (waarvan 1 business edition), onstuimige Zuid Willemsvaart, metershoge lancering, kortom een waar spektakel voor jong en oud! Koop je winnende badeend (€ 3,- per stuk) bij een van de steunende sportclubs (SV Laar, Hockey Vereniging Weert, Turn- en Gymnastiekvereniging Jan van Weert), of bij een van de steunende ondernemers (van Bun Tabak en tijdschriften Muntpassage 7 te Weert, Wijnkoperij Alex Storms Kerkstraat 24 te Nederweert, Memento aan Jou Gedenkwinkel Hoogstraat 9 te Weert, Restaurant Denver Bassin 5 te Weert, Tapas Restaurant Barco Bassin 4 te Weert).  Last minute tijdens de triathlon kan natuurlijk ook. Zet 9 juni alvast in je agenda en kom je eigen eend aanmoedigen op het moment suprême! Bekijk hier de flyer van de Duck Race.

Triathlon

Meer info over Stadstriathlon Weert: www.stadstriathlonweert.nl. Of via Facebook & Instagram: 

 facebook.com/duckraceweert               instagram.com/duckraceweert

 

Philips van Horne

Samen creatief!