Nieuws

Afval en toiletten

25 januari 2018
Terug

We steken veel energie en tijd in het netjes houden van onze school. Elke dag zijn er veel mensen op de been om alles op te ruimen en schoon te maken. Want hey, iedereen wil toch een frisse plek om te eten, te werken en hygiënisch het toilet te bezoeken? 

We weten dat jullie het allemaal druk hebben met school, vrienden en vriendinnen, social media en dat opruimen niet bovenaan jullie prioriteitenlijstje staat. Maar...... ook opruimen en ruimtes netjes achterlaten hoort bij de afspraken op onze school. 

We nemen je even mee; je hebt twee uur les gehad en je hebt je toiletbezoekje keurig kunnen uitstellen tot de pauze. Maar nu is de nood hoog. Vlug loop je naar het toilet en dan kom je binnen en zie je dit.........................................................

wc-1.jpgwc-2.jpg

Niet echt een plek waar jij je zorgvuldig opgespaarde plasje wil doen....... 

Help mee de school netjes en fris te houden: 

  • Gooi je afval zelf in de prullenbak. Door de hele school staan afvalbakken die je daarvoor kunt gebruiken. 
  • Eet alleen op de plekken waar dit is toegestaan. In de aula en buiten op het plein. 
  • Laat het toilet netjes achter. Denk ook aan de mensen die elke dag het toilet schoon moeten maken. Heb respect voor ze dat ze elke dag ervoor zorgen dat jij weer netjes naar het toilet kan. 

Misschien heb jij een goed, leuk en/of creatief idee om ervoor te zorgen dat iedereen zich meer bewust is van hoe hij/zij de omgeving achterlaat en zorg gaat dragen deze netjes en schoon achter te laten.
Dat idee horen we dan graag van jou!  
Je kunt je idee mailen naar: 
r.bennenbroek@lvo-weert.nl

 

Philips van Horne

Samen creatief!