Voorbereiding examen HAVO-5

Kies zelf je behoefte voor 8 t/m 19 april 2019 door in onderstaand formulier jouw keuze door te geven. Klik bij ieder uur op het pijltje en het venster met keuzes opent zich. Klik op het uur van jouw keuze. Tussen de keuze opties staan ook verplichte onderdelen. Belangrijke data zoals dossiercontrole e.d. staan ook vermeld in de opties. Deze staan ook vermeld op de site bij PTO/PTA onder belangrijke informatie eindexamen kandidaten.

Er zijn ook opties 'examens oefenen' gedurende 180 minuten aaneensluitend. Ze staan gepland op donderdag 11 april start het 1e uur en woensdag 17 april start het 1e uur. Inschrijven kan op eide dagen bij de optie die het eerste uur er tussen staat. Als je hiervoor inschrijft moet je je natuurlijk niet inschrijven voor andere vakken die gedurende die tijd ook als optie worden aangeboden. Indien je deze optie wilt kiezen, stuur dan ook een mail naar je vakdocent van het vak waarin je wilt oefenen. Doe dit zo vroeg mogelijk, zodat de vakdocent een examen voor je klaar kan leggen waaraan je kunt werken. Is het maximum van 30 bereikt, laat het mij weten, dan probeer ik nog een sessie in te plannen.

Maandag 15 april is er toetsbank gepland gedurende het 1e en 2e uur. Dan worden, in samenspraak met je vakdocent, ook de vervangende cijfers bepaald. Belangrijk dat je dit zorgvuldig bekijkt zodat het dossier compleet is.

Dinsdag 16 april om 16.00 uur is dossiercontrole!!

Controleer of je al je PTA's en handelingsdelen afgerond hebt. Staan er nog open plekken, neem dan z.s.m. contact op met vakdocent en teamleider. Je kan niet op examen als het PTA niet volledig is tijdens de dossiercontrole!

Let op, je kunt je maar éénmaal inschrijven. Mocht je je keuze willen wijzigen, neem dan contact op met G. Sonderkamp, g.sonderkamp@stichtinglvo.nl.

Controleer of je al je PTA's en handelingsdelen afgerond hebt. Staan er nog open plekken, neem dan z.s.m. contact op met vakdocent en teamleider. Je kan niet op examen als het PTA niet volledig is tijdens dossier controle !!
Dinsdag 9 April 3e uur volgt iedereen het LOB-uur volgens rooster. Onderwerpen: Checken of al je PTA werk en handelingsdelen zijn ingevuld. Zo niet, direct afspraak maken met betreffende vakdocent en teamleider. Dossier moet in orde zijn. Anders mag je niet op examen! Adresgegevens controleren. Vervolgstudie controleren.De heer Greijmans en mevrouw Szabo zijn niet aanwezig
Maandag 15 April 8.45-10.30 Toetsbank en vervangend cijfer bepalen met vakdocent. Lokalen rooster volgt nog. Zorg dat je er bent!! Aardrijks kunde van BRR12 heeft dit het 3e en 4e uur. Zit in je in dat cluster: daarvoor inschrijven. Voor Geschiedenis van MEU 10 geldt: proefwerkbankvan 9.35 tot 10.30 mevrouw Görtz is niet aanwezig op maandag, schrijf je in voor een eerder moment voor maw
Dinsdag 16 April 16.00 uur Controle examendossier en ondertekening bij mentor, lokalen per mentor volgen nog op scherm. Zorg dat je er bent !!
Dinsdag 16 April 3e uur volgt iedereen het LOB-uur volgens rooster. Onderwerpen: Welke studie ga je doen? Check de LOB opdracht in decaanportal. Controleer adres mailadressen en telefoonnummers. Laatste puntjes op de i.

Philips van Horne

Samen creatief!